Нормативна база
ще
Книги
ще
Вебінари
ще
Технологічні карти: НОВЕ
ще
Система НАССР: НОВЕ
ще
Протокол медико-педагогічного контролю заняття з фізкультури
ще
Калькулятор маси брутто
ще
Наша команда
ще
Зразки й шаблони
ще
Куточок здоров’я
ще
Про журнал
ще
згорнути
Книги
Організація харчування дітей у закладах дошкільної освіти
КОРИСНІ ТАБЛИЦІ
Норми втрат та відходів продуктів харчування, продовольчої сировини
Співвідношення крупи й рідини під час приготування каш
Щоб прочитати книгу, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Маю акаунт
Увійти
Я – гість
Отримати демодоступ
Примірне чотиритижневе сезонне меню, рекомендоване для організації триразового харчування дітей віком від 1 до 6 (7) років у закладах дошкільної освіти, на літній період
Співвідношення крупи й рідини під час приготування каш
Вимірюємо температуру продуктів харчування: інструкція до пірометра
Зміст
Теми
Номери
Видання